Login


User: Password:Calendar de activitati

  [29.10.2012] Marti, 30 octombrie, la sediul biroului Success, camera 502 din incinta Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir, se va acorda cea de-a doua transa (1000 ron) a subventiei alocate membrilor grupului tinta. Lista beneficiarilor o gasiti aici.

  Termenul limita pentru incarcarea pe portal/depunerea proiectelor in forma tiparita la sediul biroului se prelungeste pana astazi, 26.10, la orele 18.00.

  [16.10.2012] Marti, 16 octombrie, la sediul biroului Success, camera 502 din incinta Facultatii de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir, se va acorda prima transa (500 ron) a subventiei alocate membrilor grupului tinta. Lista beneficiarilor o gasiti aici.

  [08.10.2012] A inceput concursul de elaborare cereri de finantare, in vederea obtinerii premiilor pentru deschiderea unei firme/autorizarea ca PFA. Regulamentul il gasiti AICI.
ARHIVAParteneri


Colaboratori


Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Facultatea de Stiinte Economice, Cluj Napoca


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.roA.N.S.P.D.C.P

Numar inregistrare la Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal: 18430

Solicitant - ACZ Consulting

Firma ACZ Consulting SRL este o companie privata romaneasca specializata in furnizarea de servicii de consultanta la nivel profesional in scopul identificarii si accesarii oportunitatilor de finantare cu titlu nerambursabil din Fondurile Structurale (Fondul European de Dezvoltare Regionala si Fondul Social European).

Misiunea noastra este de a oferi solutii financiare si tehnice de consultanta si asistenta de inalta calitate, tinand cont de nevoile specifice, obiectivele, ideologia si cultura fiecarui client in parte, in perspectiva asigurarii unei cresteri si dezvoltari durabile a companiei dvs, acordand atentie tuturor detaliilor referitoare la elaborarea documentatiei de proiect.

Unul dintre obiectivele importante ale companiei ACZ Consulting rezida atat in configurarea cadrului necesar recunoasterii, identificarii si satisfacerii necesitatilor si aspiratiilor dvs in vederea simplificarii si optimizarii procesului de elaborare si depunere a cererii de finantare, cat si in diseminarea informatiilor utile pentru compania dvs cu privire la posibilitatile de finantare existente si viitoare puse la dispozitie de U.E.

Domenii de competenta si expertiza:

  • scriere de proiecte pentru accesarea finantarilor din fonduri structurale in cadrul programelor operationale: POR, POS DRU, PO DCA, POS CCE;
  • elaborare analize cost-beneficiu pentru: infrastructura de transport (drumuri judetene, strazi urbane), infrastructura de servicii sociale, infrastructura de educatie, infrastructura de turism;
  • realizare de planuri integrate de dezvoltare urbana si proiecte de regenerare urbana;
  • asistenta in implementarea de proiecte finantate din fondurile structurale pentru beneficiari din mediul privat, institutii publice si ONG-uri;
  • furnizare de instruire in domeniul scrierii de proiecte;
  • furnizare de instruire in domeniul fondurilor structurale;
  • furnizare de instruire in domeniul managementului de proiect;
  • furnizare de instruire in domeniul managementului financiar al proiectelor finantate din fonduri structurale;
  • servicii de asistenta tehnica pentru autoritatile de management implicate in gestionarea fondurilor structurale din cadrul ministerelor de resort pentru instruire (potentiali beneficiari, beneficiari si personal din organismele intermediare) si evaluare propuneri de proiect in cadrul diferitelor programe operationale active la acest moment.Partener 1 - Warrant Group SRL

Grupul Warrant (GW) este activ din 1995, crescand de-a lungul anilor pentru a deveni un lider in sectorul sau. GW detine un portofoliu de clienti de peste 2000 de companii la nivel national, atat IMM-uri, cat si intreprinderi mari (printre care 20 de companii multinationale si 15 companii listate) si mai multe contacte transnationale la nivel european.

Grupul Warrant este o companie de consultanta cu capital privat care ofera servicii complete de consultanta in domeniul financiar si de afaceri. GW este organizat in 6 domenii principale: afaceri internationale; transfer tehnologic; finantare automata prin programe; finantare companie; finantare softuri (programe) nationale; divizia Europeana de Finantare (WG-EFD); divizia de Training (WG-TD). Toate compartimentele functioneaza in sinergie cu un departament de studii strategice pentru a le putea oferi clientilor cel mai bun sprijin pentru succesul initiativelor lor de afaceri si de a le acorda asistenta la pregatirea si gestionarea proiectelor strategice: proiecte de afaceri, transfer tehnologic si de cercetare precum si proiecte finantate de UE sau de alti finantatori internationali. Divizia Europeana de Finantare ofera consultanta si suport privind oportunitatile Uniunii Europene de finantare, precum si in pregatirea, negocierea si gestionarea propunerilor europene (inclusiv FP7). ╬n plus, Divizia de Training ofera societatilor cursuri de formare profesionala la locul de munca, utilizand Fondul Social European, Fondul National Italian (Legea 236/93, Legea 289/02). GW functioneaza in colaborare cu institutiile de formare acreditate pentru a permite clientilor sa solicite si sa utilizeze astfel de finantari de la UE: Serviciile de formare furnizate de catre Divizia de Training includ: - evaluari tehnice ale nevoilor de formare ale companiilor; - studii de fezabilitate aferente proiectelor bazate pe reglementarile aplicabile; - elaborarea si depunerea de proiecte in domeniul formarii profesionale; - managementul proiectelor si asistenta in implementare. Unitatea de studii strategice are sarcina de a monitoriza permanent toate oportunitatile de finantare la nivel european, national si local, pentru a interpreta rapid si profesional toate aceste oportunitati si de a sprijini clientii grupului in fiecare aspect juridic si de punere in aplicare pentru accesul la posibilitatile de finantare. Unitatea ofera si informatii constante atat pentru formarea personalului intregii societati, precum si un serviciu de help desk pentru toti clientii GW.

Divizia sa Europeana de Finantare a furnizat servicii de consultanta si suport privind oportunitatile de finantare ale Uniunii Europene de peste 15 ani. A participat si coordonat in special mai multe proiecte finantate de Comisia Europeana: FP6-FET GAIAII, FP6-NoE AIM-SHAPE si FP6-NoE EUDNET, FP6-IST T'nD si proiecte FP6-IST satin. Divizia de formare are o vasta experienta in proiectarea si furnizarea de programe de formare profesionala. GW este implicat in urmatoarele parteneriate permanente: ABI (Asociatia Bancara Italiana) in Progetto Speciale Banche per Lisbona, - Innovhub (Agentia speciala de inovare a Camerei de Comert din Milano). Este de asemenea, membru sustinator al APRE (Agenzia per la Promozione della Ricerca Europea) si un membru, printre altele, a Comitetului de Promovarea proiectului special Imprese X INNOVAZIONE a Confindustria (Asociatie italiana industriala), de ANDAF si a Rosso Kilˇmetro Stiinta si Parc Tehnologic. Proiectele europene implementate de GW se ridica la peste 20 milioane euro, iar activitatile de formare a resurselor umane vizeaza peste 500 de persoane in fiecare an.IC Consulting SRL

IC Consulting s-a infiintat in Cluj - Napoca in anul 2001, raspunzand nevoilor curente de invatare, educare si cunoastere activand in domeniul resurselor umane si dezvoltarii de personal. Firma este acreditata incepand cu anul 2003 pentru a presta servicii de consultanta si consiliere profesionala. ╬n anul 2006 societatea a introdus in nomenclatorul de calificari ocupatia de Inspector Resurse Umane, fiind firma care a deschis oportunitatea unei calificari in aceasta profesie. IC Consulting este un Centru de Formare Profesionala a Adultilor autorizat in Cluj - Napoca de Ministerul Muncii si Egalitatii de ¬anse si Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului pentru a organiza cursuri de calificare, specializare si perfectionare. Cursurile se finalizeaza cu certificate de calificare sau absolvire de tip MMFES Si MECT insotite de un supliment descriptiv care contine competentele obtinute conform standardelor ocupationale recunoscute la nivel national si international. Misiunea companiei se rezuma la transmiterea de cunostinte de calitate, care sa conduca la formarea continua a adultilor cat si la dezvoltarea potentialului profesional aferent acestora. IC Consulting ofera asistenta, indrumare , intocmire si depunere Dosare la Directia de Munca Solidaritate Sociala si Familiei - Comisia de Autorizare - in vederea obtinerii autorizatiei de FORMATOR AUTORIZAT DE FORMARE PROFESIONALA in conformitate cu O.G. nr.129/2000 republicata: Compania se bucura de o bogata experienta in formarea profesionala a adultilor, adaptandu-se in permanenta cerintelor pietei fortei de munca. Cursurile sunt avizate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de ¬anse; Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

IC Consulting SRL este furnizor de servicii de formare profesionala a adultilor, autorizat CNFPA, avand o experienta de peste 6 ani in formarea profesionala a adultilor, perioada in care de cand este autorizat, a format, cu respectarea regulilor CNFPA, peste 400 de persoane prin programe de calificare, specializare si perfectionare.